top of page

Ontwerpen op maat

Elk project start met een aangepast ontwerp. Hiervoor zetten wij onze creativiteit in waarbij een ruimte gecreëerd wordt die voldoet aan uw noden en wensen. Wij zorgen voor een oplossing met respect voor de bestaande stijl, de beschikbare ruimte en de directe omgeving.

Tijdens dit ontwerpproces wordt aan de hand van beeldmateriaal (schetsen, 3D-beelden, plannen, moodboard, ...) een voorstel gemaakt dat, in overleg met de bouwheer, zal leiden tot een eindontwerp.

Of heeft u reeds zelf een idee dat uitgewerkt moet worden tot een uitvoerbaar geheel? Ook hierin kan Bieke Vanhoutte Interieur u helpen. Wij stellen een afgewerkt dossier op dat als leidraad kan dienen voor de verdere werken.

Werfopvolging

Onze taak stopt niet bij het creëren van een ontwerp. In samenspraak met de bouwheer kunnen wij ook instaan voor de werfopvolging, waarbij het gemaakte ontwerp in realiteit wordt omgezet. Door de samenwerking met kwalitatieve aannemers mag u rekenen op een degelijke uitvoering met oog voor detail. Ook wanneer u wenst samen te werken met eigen gekozen aannemers staan wij graag klaar om u te begeleiden met de werfopvolging.

Bieke Vanhoutte Interieur zorgt ervoor dat u zonder zorgen en met een gerust hart kan toeleven naar uw nieuwe interieur. Wij staan garant voor een nauwgezette timing en vlotte opvolging waardoor de uitvoering kan plaatsvinden op zo’n kort mogelijke periode.

Meubilair & decoratie

Bij ieder project staan wij in voor de volledige afwerking van A tot Z, wat inhoud dat wij ook kunnen instaan voor de aankleding van uw woning. Rekening houdend met uw persoonlijke smaak geven wij graag advies bij de keuze van meubilair, gordijnen, verlichting, ... Het zijn net deze details die ervoor zorgen dat uw woning een thuis wordt. Daarnaast zorgt de gepaste aankleding voor een meerwaarde waardoor uw interieur zich zal onderscheiden van elke andere woning.

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, werken wij enkel samen met kwalitatieve merken en dit voor ieders budget.

Projectbegeleiding

Bent u bouwpromotor en zoekt u iemand die de bouwheer kan bijstaan in materiaal- en meubelkeuzes? Of heeft u een modelappartement of woning? Bieke Vanhoutte Interieur vormt hiervoor de ideale partner!

Elke bouwheer is anders en heeft een unieke stijl. Om elke woning of appartement die aparte toets te geven, kunnen wij bijstaan in het kiezen van de juiste vloer, werkblad, sanitaire toestellen, ... Per wooneenheid maken wij een apart uitvoeringsdossier op zodat alle aannemers de nodige informatie hebben. Nadien volgen wij alle werken nauwkeurig op zodat de bouwheer zonder zorgen kan toeleven naar de oplevering.

bottom of page